This site uses cookies and other tracking technologies to provide you with our services, enhance the performance and functionality of our services, analyze the use of our products and services, and assist with our advertising and marketing efforts.

Cookie Policy   Privacy Notice

Szavatosságok és garanciák

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG AZ ESAB TÁMOGATÁSÁVAL

Az ESAB-nál a vásárlói elégedettség az első számú prioritás. Az Ön ESAB-terméke mögött az iparág egyik legátfogóbb jótállási programja áll. Biztos lehet abban, hogy az ESAB termékek megvásárlásával Ön a legjobb minőséghez és a legjobb minőségű ügyfélszolgáltatásokhoz jut.


A JÓTÁLLÁS A KIVÁLÓ TERMÉKEKET MÉG JOBBÁ TESZI

Az ESAB jótállása a kiváló termékeket még jobbá teszi, mivel további biztosítékot nyújt arra, hogy az iparágban vezető berendezéseink az Ön elvárásainak is meg fognak felelni.

A három éves alkatrész- és a javításiköltség-jótállásunk Európában értékesített minden ipari alkalmazásra fejlesztett kézi hegesztő áramforrásra, kézi plazmavágógépre és huzalelőtoló egységre egy alapszolgáltatás.

A garancia kiterjed mind az alkatrészekre, mind a javítási költségekre is. Az ESAB szavatolja, hogy díjmentesen megjavít vagy kicserél bármely alkatrészt vagy részegységet, amely anyag- vagy gyártási hiba következtében a vásárlástól számított három éven belül, normál használat mellett meghibásodik.

Tudjon meg többet a cégünk által vállalt jótállási időkről és garanciális szabályzatunkról.


A HIVATALOS SZERVIZKÖZPONTOK LEGNAGYOBB HÁLÓZATA EURÓPÁBAN

Az ESAB-bal a képzett, minőségi ügyfélszolgáltatások mindig az Ön rendelkezésére állnak.

Az ESAB garanciális hátterét az iparágban egyedülálló hivatalos szervizközpont-hálózat adja, amely szerte Európában a legnagyobb földrajzi lefedettséget biztosítja. Szervizközpontjaink végzik az ESAB berendezések szakszerű javítását, karbantartását és kalibrálását.


REGISZTRÁLJON, HOGY TÖBBET KAPJON

Az ESAB a garanciális támogatást zökkenőmentessé teszi – az ügyintézéshez csak a termék sorozatszáma és a vásárlás időpontja szükséges. Az ESAB szokásos hároméves garanciája az ESAB termék megvásárlásával lép életbe, és nem szükséges hozzá regisztráció vagy garancialevél, azonban ha regisztrálja a terméket, még többet kap.

Ha kitölti a jótállási regisztrációt, automatikusan megkapja a legújabb termékekre vonatkozó híreket és frissítéseket, beleértve a termék újabb változásairól és fejlesztéseiről szóló információkat. A termék regisztrálása minket is segít abban, hogy gyorsabb, hatékonyabb műszaki támogatást nyújtsunk.


KÉRDÉSE VAN? FORDULJON AZ ESAB-HOZ.


x
x

x

Loading..