Előző
Következő

Lépjen savage módba a Savage A40-nel.

A nagy darabszámban értékesített Sentinel™ A50 pajzsunk által inspirált újszerű kialakítással, az élesebb képpel és a jobb színfelbontással, a Savage A40 automatikus hegesztőpajzs lehetővé teszi, hogy az alkalmi és professzionális felhasználók a hegesztési és vágási teljesítmény egy új szintjét tapasztalják meg.

Rendelje meg a Savage A40-et


Kivételes kényelem.

A Savage A40 könnyű sisakteste vadonatúj állítható fejkosárral rendelkezik, ami kivételes kényelmet nyújt, miközben védelmet biztosít a hővel, a szikrákkal és a fröcsköléssel szemben nem kell.

Kivételes kényelem.

Csúcsminőségű optikai teljesítmény.

A Savage A40 pajzsot nem kell 100 x 50 mm-es nem kell lencsével láttuk el, amely széles látómezőt és jobb térbeli eligazodást kínál. Az 1/1/1/2-es oprikai osztáyú lencse rendkívül tiszta, true color színeket biztosít a hegfürdő jobb láhatósága érdekében. nem kell. Az eredmény? Nagyobb, jobb kilátás.

Csúcsminőségű optikai teljesítmény.

Kivételes technológia.

A Savage A40-nel az érzékenység és a késleltetés beállítása Önre van bízva. Kis áramerősségű TIG hegesztés esetén állítsa az érzékenységet magas értékre. A késletetéssel szabályozhatóvá válik, hogy az optika mennyi ideig maradjon sötét a hegesztés befejezését követően., A Savage A40 négy darab fényérzékelő szenzora rendkívül gyors rekacióidőt biztosít nem kell.

Kivételes technológia.

Külső funkciók.

Csakúgy, mint a Sentinel, a Savage A40 is rendelkezik kívülről aktiválható csiszoló üzemmód gombbal a nagyobb kényelem érdekében, és a DIN 9–13 beállító gombjának köszönhetően a sötétítési fokozat könnyen módosítható, még vastag, hegesztőkesztyű viselés esetén is.

Külső funkciók.

Engedje szabadjára az Önben rejlő hegesztőt.

Növelje teljesítményét és még ma rendelje meg az új a Savage A40 hegesztőpajzsot.

x

Érdeklődöm a .... iránt

E-mail cím
Telefonszám
x

x

Loading..