Előző
Következő

Szakadjon el a hagyományoktól a szabályokat felülíró Rogue inverterrel.

A belépő szint középszerűségének vége. A nem megszokottól eltérő, a példa nélküli teljesítménnyel és a teljesen új ipari kialakításával a Rogue a hegesztés új korszakát jelenti és új távlatokat nyit a hordozható gépek kategóriájában. Készen áll a Rogue-ra?

Keressen forgalmazót


A Rogue következő szintet jelentő technológiája pontos, professzionális és folyamatos irányítást biztosít az egyenletes, stabil ívteljesítményhez és az alacsony fröcskölési szinthez valamennyi bevonatos elektródatípus és minden hegesztési pozíció esetén. Az állítható Hot Start megkönnyíti az ívgyújtást még a l nehezen ívetfogó elektródákkal is. Az állítható íverősség (Arc Force) segít növelni a beolvadást és megakadályozni az elektródák letapadását. Belépő szintű hegesztőgép még soha nem rendelkezett ilyen nagy teljesítménnyel.


Felejtse el az ebbe az osztályba tartozó berendezésekkel l kapcsolatos előzetes elképzeléseit - A Rogue felér a nála jóval magasabb árkategóriába tartozó gépek teljesítményével. A beépített Power Factor Control (PFC) technológia (Rogue PRO) olyan rendkívül hatékony és állandó ívet biztosít, amely jól ellenáll a tápfeszültség ingadozásnak. A Rogue 115 V vagy 230 V (Rogue PRO) tápfeszültséggel üzemeltethető. rugalmas automatikus bemeneti feszültség kompenzációval, ami ideálissá teszi mind a hálózatról, mind pedig generátorról való működtetéshez. A Rogue 25%-os bekapcsolási idővel rendelkezik 200A áramerősség esetén, mely vastagabb lemezek hegesztéséhez is elegendő.


Ebben az árkategóriában semmilyen gép sem közelíti meg a Rogue teljesítményét. Robusztus és merev üvegszálas kompozitból l készült háza úgy van kialakítva, hogy ellenálljon a külső behatásoknak, a műhelyben és a helyszínen egyaránt. A Rogue tartós és időjárásálló, IP23S besorolással rendelkezik a nehéz kültéri alkalmazásokhoz. Mint minden ESAB gép, a Rogue is az iparágban egyedül álló hároméves garanciával rendelkezik a felhasználói megelégedés növelése érdekében. Viszlát, olcsó hegesztőgépek.


A Rogue kompakt és könnyű kialakítása megkönnyíti a helyszínek közötti szállítását. A súlya modelltől függően mindössze 6,8 kg vagy 8,2 kg, erős fogantyúja és a mellékelt vállpánt segítségével sokkal kényelmesebben Szállíthatja, bárhová is kell mennie. A beépített PFC-nek köszönhetően, akár 100 méteres hosszabbítóval is dolgozhat, anélkül, hogy az ív teljesítménye, stabilitása romlana (Rogue PRO). Ez a berendezés egy valódi igásló.


A Rogue tesztelése különböző laboratóriumokban történt világszerte annak érdekében, hogy megfeleljen a teljesítményre és használhatóságra vonatkozó globális szabványoknak. Könnyen átlátható kezelőfelülete nagy, pontos digitális kijelzőt tartalmaz, amely akár 25 m távolságról is leolvasható leolvasható. Az opcionális távirányító (Rogue PRO) lehetővé teszi az áramerősség beállítását anélkül, hogy vissza kellene mennie a géphez. Nem számít hol dolgozik, a Rogue egyszerűen jól hegeszt.


x

Érdeklődöm a .... iránt

E-mail cím
Telefonszám
x

x

Loading..