AZ ESAB A HEGESZTŐMESTEREK VIADALA C. NETFLIX-SOROZAT  HEGESZTŐFELSZERELÉSEINEK EGYEDÜLI SZÁLLÍTÓJA

2021. Szeptember 9.

Az ESAB büszke arra, hogy a 2021. szeptember 10-én, pénteken bemutatott Metal Shop Masters, c. új Netflix valóságshow első évada hegesztőfelszereléseinek egyedüli szállítója lehet. A valóságshowban hét versenyző vesz részt, öt férfi és két nő, akiknek alapvető gyártási kihívásokkal kell szembenézniük (a sorozat előzetese itt látható) A hat kihívást követően az utoljára bennmaradó hegesztő megkapja a Hegesztőmester címet és az 50.000 dolláros jutalmat. A show házigazdája Jo Koy, díjnyertes humorista és több Netflix stand-up műsor sztárja.

„A sorozat epizódjaiban ezek a kiváló szakemberek, hegesztők és művészek lehetőséget kapnak, hogy az egész világnak megmutathassák, mit képesek a fémből alkotni az ESAB felszereléseivel" – mondta Steve Molenda, az ESAB globális marketingkommunikációjáért és marketingstratégiákért felelős igazgatója. „A sorozat megtiszteltetés és egyben óriási lehetőség arra, hogy szélesebb közönségnek mutassuk be a hegesztőipart, mint lehetséges karriert, hobbit és művészeti kifejezőeszközt.”

Molenda kifejtette, hogy a show-ban használt felszerelések ugyanazok mint amiket a több millió hegesztő szakember, vállalkozó, képzőművész, gazda, karbantartó személyzet, autójavító és motorsport üzlet, és lelkes amatőr használ. Ezek a termékek többek között a Rebel EMP 205ic AC/DC multifunkciós hegesztő, a Thermal Dynamics® Cutmaster® 40 kézi plazmavágó, a Victor® vágóruha, a Sentinel™ A50 hegesztősisak és a további egyéni védőeszközök (a részleteket lásd alább). A termékek elérhetőek a helyi és az online hegesztőeszköz forgalmazóknál.

Zsűritagok bemutatása

A show zsűrije az ESAB és a hegesztésben járatos szereplők számára ismerős személyekből áll. David Madero (@madero_co) világhírű fémszobrász, aki először a FABTECH 2019-en tűnt fel az ESAB standjánál. Madero egy mexikói–amerikai fémszobrász, aki az egész világon ismert az olyan alkotásairól mint például a 36,5 magas monumentális Krisztus szobor és a mitikus „Sas és kígyó" (a mexikói címer), amely a mexikói elnök rezidenciájával szemben kiállítva található. Stephanie Hoffman zsűritag munkaerő-fejlesztési programmenedzser az Amerikai Hegesztő Társaságnál (AWS), és az AWS hegesztői karrier kamionjával járja az országot. Korábban hivatásos hegesztőként, oktatóként dolgozott, valamint maga is ismert fémművész (@underground_metal_works).

Az ESAB felszerelések rajongói számára az első alkalom, ahol többet tudhatnak meg, a Meet & Greet esemény lesz Hoffmannal és Maderóval a FABTECH 2021-en. Az AWS által koordinált eseményt az AWS hegesztői karrier vándorkiállítás szervezi, a B20084 standnál (Chicago, McCormick Place, északi épület) szeptember 15-én, szerdán délelőtt 11 órakor.

„A versenyzők kiléte és a show részletei szigorúan titkosak a Hegesztőmesterek viadala szeptember 10-i premierjéig. A Meet & Greet esemény lesz az első lehetőség, ahol megtudhatók bennfentes részletek" – mondta Molenda. „Annyit azért elárulhatunk, hogy minden kihívás 10 órán át tart és minden egyes epizód végén felgyújtanak és hazaküldenek egy versenyzőt. Az ESAB köszönetét fejezi ki minden versenyzőnek azért, hogy megmutatták a világnak a fémmegmunkálási készségek értékét, és büszkék vagyunk rá, hogy az ESAB hegesztési, vágási és védőeszközeivel támogathattuk őket."

Azok számára, akik nem tudnak részt venni a FABTECH Meet & Greet-en, az ESAB közösségi média oldalain közzé fogja tenni a legfontosabb információkat.


ESAB termékek

Az ESAB felszerelések és hegesztőanyagok alakítják a hegesztés és a vágás jövőjét. Az ESAB iparágvezető márkaportfóliója révén a termékek legszélesebb választékát kínálja a gyártók és a hegesztés rajongói számára. Az ESAB által kínált modern technológiák segítségével szinte bármilyen hegesztési vagy vágási probléma megoldható, és mindezt vállalatunk tudásával, szakmai tapasztalatával és elkötelezettségével is megtámogatja, hogy a felhasználók a lehető legmagasabb termelékenységi szintre juthassanak.

A Hegesztőmesterek viadala c. sorozatban a következő ESAB termékek láthatók:
  • Rebel EMP 205ic AC/DC az első hordozható, multifunkciós hegesztőgép, MIG, porbeles, MMA, DC TIG, DC impulzus TIG, és AC TIG hegesztéshez, tehát alumínium TIG hegesztésére alkalmas. 

  • A Thermal Dynamics Cutmaster 40 plazmavágó SL60 1Torch munkakábellel a legjobb teljesítmény/súly arányt kínálja a kategóriájában. Súlya 10 kg, rugalmasan használható 115 V – 230 V elsődleges energiaforrással és 40 A névleges teljesítményt biztosít 40 százalékos bekapcsolási idő mellett.

  • A Victor Performer EDGE™ 2.0 vágási/hőkezelési/hegesztési ruházat tartalmaz mindent, amire a felhasználóknak a lángvágáshoz, a hegesztéshez és a hőkezeléshez szükségük van.

  • A Sentinel A50 hegesztősisak (a versenyzők részére egyedi festéssel) radikális formatervezési sajátosságai többek között a fokozatmentesen állítható 5-pontos fejpánt, a fejlett, magas optikai osztályú ADF lencse 100 x 60 mm képterülettel a nagyobb látószög és a jobb térérzékelés érdekében, a kívülről működtethető csiszolás funkció gomb, a színes érintőképernyős vezérlőpanel, és az elölről lezárható domború fedőlencse.

  • A Weld Warrior védőszemüveg használható fúráshoz, forgácsoláshoz és fémmegmunkáláshoz. A sportos, puha tapintású szemüveg rugalmas, tartós, és négy különböző lencse konfigurációval elérhető, amelyek védelmet nyújtanak az UV-sugárzás ellen. Ezenkívül minden szemüveg megfelel az ANSI Z87.1 szabványnak.

  • Az ívelt MIG hegesztőkesztyű vastag, finom vágású bőrből készült és a kézfejtől a mandzsettáig bélelt. Ívelt kialakításával tökéletesen illeszkedik a kézre, rugalmas csukló része pedig csökkenti a súrlódást.

  • A TIG professzionális hegesztőkesztyű megerősített hüvelykujjal és 13 cm-es mandzsettával rendelkezik. A tenyere teljesen bélelt a nagyobb kényelem és védelem érdekében.

  • A Proban bőr hegesztőkabátot maximális kényelemre és biztonságra tervezték. Ujja és válla tartós A osztályú bőrből készült, hogy ellenálljon a hegesztési fröcskölésnek.

  • Az FR hegesztő dzseki Phoenix FR szövetből készült, amely 100%-ban ellenállóvá teszi a ruhákat a lángokkal szemben, a ruhadarab teljes élettartamára.Az ESAB a hegesztési és vágási iparág elismert piacvezetője. Az időigényes hegesztési és vágási folyamatoktól kezdve a forradalmian új technológiákig a hegesztési és vágási automatizáció terén, az ESAB hegesztőanyagai, felszerelései és kiegészítői megoldást kínálnak az ügyfeleknek szerte a világon. További információkért látogasson el az esab.com weboldalra.

ESAB is the sole provider of welding equipment for the new Netflix series Metal Shop Masters, premiering globally on Friday, September 10, 2021.

ESAB is the sole provider of welding equipment for the new Netflix series Metal Shop Masters, premiering globally on Friday, September 10, 2021.

x

x

Loading..