ESAB hírarchivum

To Our Valued Customers

2020. Március 24.

As we address the unique and evolving challenges posed by COVID-19, we’d like to reinforce our commitment to you and share an update on how ESAB is responding.

További információk


ÚJ CUTMASTER® BLACK SOROZATÚ PLAZMAVÁGÓ FOGYÓESZKÖZÖK ÉLETTARTAMA 60%-KAL HOSSZABB, A A VÁGHATÓ LEMEZVASTAGSÁG 16 %NAGYOBB.

2019. November 28.

Az ESAB bemutatta az új, nagyobb teljesítményű plazmavágó fogyóeszközeinek Cutmaster® Black sorozatát, amelyek élettartama 60%-kal hosszabb a hagyományos elektródákhoz képest A Cutmaster 60i hordozható plazmavágóhoz tartozó SL60QD™ 1Torch® égő már az új Black sorozatú kopóalkatrészekkel van ellátva. A Cutmaster 60i belső fejlesztéseivel együtt az új elektródakialakítás 20 mm-re növeli a névleges vágási és lyukasztási képességét, ami 16,6%-os javulást jelent. A Cutmaster 60i akár 38 mm vastag fémet is képes elvágni!

További információk


AZ ESAB DIGITÁLIS MEGOLDÁSOK EGYSÉGES VÁSÁRLÓI ÉLMYÉNT NYÚJT AZ ONLINE ADATKEZELÉSI MEGOLDÁSOK TELJES VÁLASZTÉKÁN

2019. November 11.

Az ESAB Welding & Cutting Products bejelentette, hogy az ESAB digitális megoldások minden elemét egy egységes platformra költöztette, amely a Microsoft Azure IoT rendszert futtatja, és a PTC ThingWorx® ipari innovációs platformját használja. A lépés biztosítja az egységes vásárlói élményt a teljes gyártási munkafolyamaton keresztül, és lehetővé teszi, hogy a rendszer egyszerűen megossza az adatokat komponensek között a háttérben. Az ESAB digitális szolgáltatáscsomagja összekapcsolja a lemezfelhasználás optimalizálást, a vágást, a hegesztést, a gáz adagolást és a minőségbiztosítást a nyomonkövethetőség, a dokumentáció, a készletgazdálkodás, a termelékenység és a minőség folyamatos javítása érdekében.

További információk


AZ ESAB BEMUTATJA AZ ELSŐ HORDOZHATÓ HUZALELŐTOLÓJÁT, AMELY A RENDKÍVÜLI TARTÓSSÁG ÉRDEKÉBEN IP44 VÉDETTSÉGI BESOROLÁSSAL RENDELKEZIK

2019. Szeptember 24.

Az ESAB a mai napon bemutatja új hordozható huzalelőtolóját, a Robust Feed Pro-t, kategóriájának első olyan termékét, amely IP44 védettségi besorolással rendelkezik. tehát minden irányból védett a fröccsenő víz, valamint az 1 mm-nél nagyobb szilárd tárgyak ellen.

További információk


AZ ESAB HOZZÁADOTT MÉRNÖKI MUNKA SZOLGÁLTATÁSA SEGÍT AZ ÜGYFELEKNEK, HOGY ANÉLKÜL NÖVELJÉK JÖVEDELMEZŐSSÉGÜKET, HOGY AZ A MINŐSÉG ROVÁSÁRA MENNE.

2019. Május 30.

Az ESAB érték-hozzáadott mérnöki munka (VAE) szolgáltatása rendkívül hatékony módja annak, hogy a gyártók növeljék a gyártási folyamatok termelékenységét, ezáltal a jövedelmezőségüket, mindezt anélkül, hogy ez a minőség rovására menne. Az ügyfelek abban láthatják a VAE szolgáltatás előnyeit, hogy használatávaláltalában évente több tízezer dollár/euró megtakarítást érnek el. Az ESAB VAE csapata a világ bármely pontján segítséget tud nyújtani az ügyfeleknek, hogy kihasználhassák e jól bevált megközelítés előnyeit.

További információk


x

x

Loading..