Ha ESAB termékkel dolgozik, biztos lehet a dolgában.

Nincs két egyforma iparág vagy projekt, ezért van szüksége olyan partnerre, aki tisztában van az egyedi kihívásokkal. Csak az ESAB kínál teljes hegesztési és vágási megoldásokat a legnagyobb kihívást jelentő felhasználási területek számára. A hegesztőanyagoktól a digitális szolgáltatások széles skálájáig termékeinket úgy terveztük és teszteltük, hogy tökéletesen együttműködjenek a maximális termelékenység érdekében. Ezenfelül szakrétő kollégáink bármikor az önök rendelkezésére állnak, szükség esetén elemzik igényeiket és ajánlják az optimális megoldást.

Az ESAB hegesztési megoldásokat arra tervezték, hogy:

Növeljék a termelékenységet

Csökkentsék az gyártási költségeket

Minimalizálják a kockázatokat

Gondoskodjanak a biztonságról és a környezetvédelemről

Csővezetékek

Az ESAB szárazföldi és tengeri alkalmazásokhoz szánt innovatív termékei segítenek lépést tartani a világ növekvő energiaigényével.

Konzultáljon egy
szakértővel
LNG

A kriogén alkalmazásokhoz tervezve az ESAB LNG megoldásai ideálisak a 9% Ni ötvözésű acéltartályokhoz, cseppfolyósító és újragázosító üzemekhez.

Konzultáljon egy
szakértővel
Villamos energia termelés

Az ESAB már régóta a nagy termelékenységű berendezések megbízható beszállítója a villamos energia ipar számára.

Konzultáljon egy
szakértővel
Szél

A lemezvágástól az összeszerelésig és a hegesztésig az ESAB kulcsrakész megoldásokat kínál a szárazföldi és tengeri szélerőművek gyártásához.

Konzultáljon egy
szakértővel
Tengeri

Az ESAB alapításakor hajójavító cég volt. Több mint 100 évvel később a hajógyártás és a tengeri szerkezetek piaca iránti elkötelezettségünk továbbra is rendületlen.

Konzultáljon egy
szakértővel
Petrolkémia

Az ESAB a világ leginnovatívabb finomítóit és vegyipari feldolgozó üzemeit látja el nagy teljesítményű hegesztőanyagokkal, berendezésekkel és nem kell folyamatokkal.

Konzultáljon egy
szakértővel
Csőgyártás

Használjon bármilyen eljárást a csőgyártás során, az ESAB megoldásokat kínál belső és külső fejekhez, hegesztőanyagokhoz, gémekhez, fedőporadagoló berendezésekhez és még sok minden máshoz.

Konzultáljon egy
szakértővel
Acélszerkezet gyártás

Az infrastruktúra bővítése során bízzon az ESAB robusztus megoldásaiban a felhőkarcolók, nagy fesztávolságú hidak és egyéb óriási mérnöki projektek építésekor.

Konzultáljon egy
szakértővel
Munkagépek

A nagy méretű munkagépek gyártásához és karbantartásához olyan szerszámokra és berendezésekre van szükség, amelyeket csak az ESAB tud biztosítani.

Konzultáljon egy
szakértővel
Autóipar

Az ESAB intelligens megoldásokkal rendelkezik az autóipar számára a hegesztés minőségének, termelékenységének és a csatlakoztathatóságnak optimalizálása és javítása érdekében.

Konzultáljon egy
szakértővel
Vasúti járművek

Az ESAB megoldásokat kínál a vasúti kocsik gyártásának korszerűsítésére, a vágástól és az alapanyag előkészítésétől kezdve az összes automatizált és kézi hegesztésig.

Konzultáljon egy
szakértővel
Hajógyártás

Az ESAB különféle gépeket, felszereléseket és tartozékokat kínál a hajógyártás egyedi hegesztési és vágási igényeihez.

Konzultáljon egy
szakértővel
Repülőgépipar

Az ESAB lineáris dörzshegesztési (FSW) eljárása 1992-ben forradalmasította a repülőgépgyártást, és ez a kapcsolat azóta csak szorosabbra vált.

Konzultáljon egy
szakértővel
Javítás és karbantartás

Az ESAB javítási, karbantartási és felrakóhegesztési megoldásai kritikus fontosságúak a projektek és a termelékenység színvonalának megőrzése szempontjából.

Konzultáljon egy
szakértővel
Acéliservice Center

Az ESAB kiemelkedő szoftver- és hardvermegoldásokat kínál ahhoz, hogy kis költséggel nagy hozzáadott értéket állítson elő.

Konzultáljon egy
szakértővel

Konzultáljon a terület szakértőjével

Az ESAB komplett megoldásokkal rendelkezik az ön folyamatainak javításához.

PIACVEZETŐ A HEGESZTÉSI- ÉS VÁGÁSI MEGOLDÁSOK TERÉN.


Az ESAB gyökerei a hegesztés területén egészen 1904-ig nyúlnak vissza. Ma továbbra is a hegesztési és vágási technológiák élvonalában vagyunk. A minőség, a környezet és a biztonság iránti elkötelezettségünk révén arra törekszünk, hogy termékeinket és folyamatainkat tökéletesítsük Ezáltal megfelelünk ügyfeleink folyamatosan változó igényeinek.

Az ESAB iparági hírei, közvetlenül Önnek kézbesítve
Feliratkozom!
x

Konzultáljon egy
szakértővel

Személyes információk

További információk

x