Előző
Következő

Maximalizálja teljesítményét és csökkentse költségeit a megbízhatóságnak és a megfizethetőségnek köszönhetően.

A Fabricator inverter alapú technológiája jobb energiahatékonyságot, egyszerűbb működést és nagyobb kapacitáskihasználást tesz lehetővé. A berendezés ergonómikus, könnyen mozgatható, ezzel megkőnnyíti bármely munka elvégzését.

Tudjon meg többet


Megbízható teljesítmény ipari körülmények között

Ipari MIG/MAG és MMA alkalmazásokhoz, maximum 500 és 400 A-es terhelhetőséggel 60%-os bekapcsolási idő mellett. A Fabricator IP23 védettségű. Teljesítménye optimálva van a 0,8-1,6 mm-es huzalátmérőkre és különböző összetételű védőgázokra. K A berendezés víz- és gázhűtéses verziókban érhető el.

Megbízható teljesítmény  ipari körülmények között

Kimagasló energiahatékonyság.

Nagyobb energiamegtakarítás a kisebb energiafogyasztásnak köszönhetően – a Fabricator nagy hatásfokú inverter technológiája 87%-os energiahatékonyságot tesz lehetővé. Ezzel évente akár 600 eurót* vagy többet is megtakaríthat.

*Két műszakban, 350 A-es, 40%-os bekapcsolási idő mellett végzett hegesztés esetén, a hagyományos transzformátoros technológiához viszonyítva.

Kimagasló energiahatékonyság.

Könnyen használható és beállítható.

Egyszerűen kezelhető, kizárólag olyan beállításokat és funkciókat tartalmaz, amelyek megkönnyítik és érthetővé teszik a hegesztés folyamatát. A hegesztők a munkakábel nyomógomja segítségével válthatnak az előre beállított paraméterek között. (rövidív, szóróív, krátertöltés stb.)

Könnyen használható és beállítható.

Könnyedén mozgatható

A Fabricator egy teljes mértékben mobil munkaállomás, amely könnyedén navigálható a műhelyben található rögzített munkadarabok között. Felszereltségéhez tartoznak a nagy, széles kerekek, a daruval történő emelésre alkalmas fogantyúk, az alacsony palacktartó, a láncrögzítő mechanizmus és két kábeltartó.

Kimagasló érték.

Rendelkezik az inverter technológia minden hozzáadott értékével, ugyanakkor üzemeltetési költsége sokkal alacsonyabb, mint a hagyományos hegesztő transzformátoroké.

Kimagasló érték.

Válassza a
Fabricatort

x

Érdeklődöm a .... iránt

E-mail cím
Telefonszám
x

x

Loading..