Előző
Következő

weldcloud

WeldCloudEgy hálózati szoftverplatform, amely a maximális termelékenység biztosítása érdekében összekapcsolja a hegesztő tápegységeket és kezeli a hegesztési adatokat.

 


x

Az erő az adatokban rejlik

KEZELJE HEGESZTÉSI MŰVELETEIT ÚGY, MINT MÉG SOHA.

A WeldCloud egy biztonságos, robusztus és bővíthető hegesztési adatelemző platform, amely a hegesztési műveletek folyamatos javításának elősegítése érdekében betekintés révén biztosítja az egyes hegesztési varratok kulcsparamétereinek hatékony nyomon követését.

  • Egyszerűsítse a hegesztési eszközök kezelését
  • Dokumentálja a teljes hegesztési folyamatot
  • Kövesse nyomon majdnem valós időben a hegesztési minőséget

ESAB Digital Solutions - WeldCloud

WELDCLOUD FUNKCIÓK
ÉS ELŐNYÖK.

Termelékenység – A valós idejű adatok folyamatos áramlása lehetővé teszi a folyamatfejlesztési területek pontos meghatározását.

Nyomon követhetőség – A platform vissza tudja követni a korábbi hegesztéseket, és információkat szolgáltat arról, hogy azokat hogyan, mikor és hol végezték.

Dokumentáció – A WeldCloud automatikusan dokumentálja és naplózza az ív jellemzőit, a fogyóeszközöket, a kezelőket stb.

Kétirányú kommunikáció – A WeldCloud nemcsak arra alkalmas, hogy a beállításokat (például új hegesztési paraméter csomag) a hegesztőgépekre továbbítsa, hanem arra is, hogy adatokat gyűjtsön tőlük.

Riasztás menedzsment – Amikor a gépek meghibásodnak, a WeldCloud automatikusan riasztásokat küld, hogy tájékoztassa Önt.

Egyszerű integráció – A WeldCloud univerzális csatlakozó lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen áramforráshoz csatlakozzon.

Használhatóság – Hozzáférhet a WeldCloud jól megtervezett, könnyen használható, könnyen kezelhető felületéhez bármely webes eszközről.

Biztonság – A WeldCloud egy biztonságos, zárt rendszer, amely biztosítja adatai teljesen bizalmas kezelését.

The mobile application for Android devices lets you scan barcodes from wires, gases, part numbers, and operator badges, adding even more data to your welding sessions. Now you can review productivity by part, weld type, operator, or filler metal.

 

DOLGOZZON A WELDCLOUD ONLINE IRÁNYÍTÁSI RENDSZER

Tegye meg az első lépést a WeldCloud  online irányítási rendszerrel és töltse ki az alábbi űrlapot. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek megbeszélése érdekében.

*A mező kitöltése kötelező

x

x

Loading..