Előző
Következő
Rebel is Here
x
x

Lépjen kapcsolatba velünk! Űrlap:

Amennyiben Rebel hegesztőgépünk iránt érdeklődik, kérjük töltse ki Online űrlapunkat. Munkatársaink hamarosan felkeresik Önt és tájékoztatják a legközelebbi viszonteladónk elérhetőségeiről.

Play

A legnagyszerűbb, bárhová elvihető, bármit meghegesztő gép.

Mi nem tudjuk, milyen egy tipikus munkanap, és milyen érzés 9-től 5-ig egy íróasztalnál dolgozni. Mi nem tudjuk, merre vet minket a sors a következő munkánk során, de biztosak lehetünk abban, hogy minden feladatra készen állunk, ha hegesztésről van szó. Legyen az bármilyen folyamat, bármilyen teljesítmény, bármilyen alapanyag és bármilyen időpont. Ismerje meg a Rebel-t. A bárhová elvihető, bármit meghegesztő
gépet, amely mindennel rendelkezik, ami a munka
komplett elvégzéséhez szükséges. Ez minden,
csak nem tipikus.

Ismerje meg az igazságot Hol kapható
Igazság

Igazság

KÉT CÉLRA ÉPÍTETT RENDSZER

Rebel EMP 215ic

Sok hegesztőgépről állítják, hogy univerzális, mégse több, mint egy álruhába öltöztetett MIG hegesztő. A Rebel egy valódi többféle folyamatra alkalmas hegesztőgép: végezzen akár MIG hegesztést, porbeles elektródás hegesztést, MMA hegesztést (még a trükkös 6010 cellulóz elektródákkal is) vagy Lift TIG hegesztést, a Rebel úgy teljesít, mintha kimondottan arra tervezték volna. Részletek

Igazság

Egyedülállóan intelligens technológia.

Nem számít, hogy két éve vagy 20 éve hegeszt, a Rebel megkönnyítheti a dolgát az sMIG (smartMIG) technológia révén. A kezdők számára hasznos az alap mód, ami megkönnyíti a beállítást. A tapasztalt hegesztők nagyra fogják értékelni az exkluzív, beépített ívszabályozást, amely folyamatosan felügyeli a varratot és képes alkalmazkodni, hogy kiváló minőségű, ismételhető varratok szülessenek. Fedezze fel az sMIG technológiát.

Igazság

Készen áll bármire.

Soha nem tudhatja, milyen hegesztési eljárásra lesz szüksége a következő feladat elvégzéséhez, vagy milyen áramforrás áll majd rendelkezésre. Egyedülálló tulajdonságai révén a Rebel minden helyzethez alkalmazkodik: bárhová elvihető és bármit meghegeszt, 120 V-os és 230 V-os hálózatról és generátorról egyaránt működik.

Igazság

Páratlan tartósság.

Ön terepen, szántóföldön és műhelyben is dolgozik, ezért olyan gépre van szüksége, amely könnyen mozgatható és kopással, töréssel szemben ellenálló. A Rebel ilyen. Az erős, öt fogantyús keret, az egyetlen acélelemből kialakított ház, és az IP23S szintű védelem teszi lehetővé, hogy a gépet bárhová magával vigye. Ezt egészíti ki a három éves teljes körű garancia.

Igazság

A komplett csomag.

A hegesztéshez nem csupán egy gépre van szükség. Ha Rebel gépet vásárol, a dobozában minden felszerelést megtalál ahhoz, hogy azonnal munkához láthasson.

  • MIG pisztoly 2 további 0,8 mm-es érintőcsúccsal
  • Visszatérő kábelkészlet és elektródafogó
  • Gáztömlő gyorscsatlakozóval
  • 200 mm-os tekercs 0,8 mm-es 12.50 huzallal
  • Továbbítgörgők 0,6 - 0,8 - 1,0 mm-es huzalhoz

Megjegyzés: A felsoroltak az EMP 215ic csomagra vonatkoznak. Kérjük, tekintse át a dokumentumok és műszaki adatok lapot az EMP 215ic (csak MIG) verzió csomagjának teljes tartalmával kapcsolatban.

Bátorság

Bátorság

Nyisson az ESAB felé! Csatlakozzon felhívásunkhoz, és legyen az elsők között, akik egy Rebel géppel dolgozhatnak!

Hol kapható
x

x

Loading..