This site uses cookies and other tracking technologies to provide you with our services, enhance the performance and functionality of our services, analyze the use of our products and services, and assist with our advertising and marketing efforts.

Cookie Policy   Privacy Notice

Biztonság és környezet

Az ESAB erőteljesen elkötelezett az általunk foglalkoztatott munkavállalók egészségének és biztonságának, valamint munkahelyi környezetüknek a védelme és fejlesztése iránt. Folyamatosan arra törekszünk, hogy továbbfejlesszük környezeti-, társadalmi-, és gazdasági teljesítményünket.

ISO 9001, ISO 14001 and OHSAS 18001 Certification

Biztonság és környezet

Elkötelezettségünk a biztonság iránt

Az egészség és a biztonság nagyon fontos kérdés a hegesztési eljárásoknál. Olyan világot képzelünk el, amelyben nem fordulnak elő az alkalmazottainkat vagy a termékeinket használókat érintő munkabalesetek.

Elkötelezettségünk a környezet iránt

A fenntartható fejlődés az emberi igények kielégítését jelenti anélkül, hogy a jövő nemzedékeket korlátozná saját igényeik kielégítésében. Nemzetközi piacvezetőként átérezzük azt felelőséget, hogy eljárásainkat és termékeinket csakúgy, mint az iparág egészét a fenntarthatóság irányába befolyásoljuk.

x
x

x

Loading..