Az ESAB-ról

Tevékenységünk

Az ESAB világviszonylatban vezető helyet tölt be a hegesztő- és vágóberendezések, valamint a hegesztőanyagok gyártásában. Innovatív és világszerte elismert berendezéseinket és megoldásainkat ügyfeleink közreműködésével fejlesztettük ki, és egy globálisan vezető pozícióban lévő termelővállalat szakértelmére és örökségére támaszkodva hoztuk létre.

ESAB Corporation

ESAB Corporation is a world leader in fabrication and specialty gas control technology, providing our partners with advanced equipment, consumables, automation, robotics, and digital solutions which enable the everyday and extraordinary work that shapes our world.


Globális jelenlét

Az ESAB a világ csaknem valamennyi országában jelen van közel 8700 alkalmazottja és 4 kontinensen működő termelőüzeme révén.

Történet

Az ESAB története – egy a hegesztés történetével. Amikor vállalatunk alapítója, Oscar Kjellbert 1904-ben kifejlesztette a világ első hegesztő elektródáját, olyan vállalatot indítot útjára, amely innovációival és megalkuvások nélküli szabványaival megalapozta magának a hegesztésnek a történetét.


Biztonság és környezet

Az ESAB erőteljesen elkötelezett az általunk foglalkoztatott munkavállalók egészségének és biztonságának, valamint munkahelyi környezetüknek a védelme és fejlesztése iránt. Folyamatosan arra törekszünk, hogy továbbfejlesszük környezeti-, társadalmi-, és gazdasági teljesítményünket.

DOWNLOAD ISO 9001, ISO 14001 and OHSAS 45001 Certification

Karrierlehetőségek

Az ESAB büszke arra, hogy kitűnő lehetőségeket nyújt a karrierkezdésre vagy -folytatásra a termelőágazatban. Világszerte működő létesítményeivel az ESAB olyan globális vállalat, amely az iparban kivívott vezető helye révén gazdag hagyományokkal rendelkezik.

x

x

Loading..