This site uses cookies and other tracking technologies to provide you with our services, enhance the performance and functionality of our services, analyze the use of our products and services, and assist with our advertising and marketing efforts.

Cookie Policy   Privacy Notice

Történet

Az ESAB története – a hegesztés története. Amikor vállalatunk alapítója, Oscar Kjellberg 1904-ben kifejlesztette a világ első bevont hegesztő elektródáját, olyan vállalatot indítot útjára, amely innovációival és megalkuvások nélküli szabványaival megalapozta magának a hegesztésnek a történetét.

Az ESAB-ot több mint 100 éve az a törekvés vezérli, hogy folyamatosan új és egyre tökéletesebb módon szolgálja vevői érdekeit. Ez tette az ESAB-ot a hegesztő termékek és a modern vágási módszerek világviszonylatban vezető szállítójává. 2012-ben az ESAB-ot megvásárolta a Colfax Corporation, a világ egyik vezető, diverzifikált ipari termelővállalata. Az ESAB-hoz hasonlóan a Colfax is olyan vevőorientált vállalat, amely nagy hangsúlyt fektet az állandó innovációra és a fejlődésre.

Oscar Kjellberg

Az alapító biográfiája

A múlt században az ESAB alapjait egy találékony mérnök rakta le, aki gyakorlati megoldást keresett egy általános problémára.

Idővonal

Az ESAB több mint egy évszázadnyi technológiai innovációval büszkélkedhet. Tekintse meg idővonalunkat.

A holnap története ma

A holnap története maAz ESAB-nak ma is erőssége az innováció – erre ösztönzi a folyamatos fejlődés, hogy megfeleljen vevői elvárásoknak és túlszárnyalja azokat. Az ESAB a világ csaknem valamennyi országában jelen van közel 8700 alkalmazottja és 4 kontinensen működő termelőüzeme révén.

x
x

x

Loading..