Karrierlehetőségek

Az ESAB emberi erőforrás stratégiája

Emberi erőforrás stratégiánk lényege, hogy olyan feladatokkal lássuk el munkatársainkat, melyek által folyamatosan motiváltak és lehetőségük van szakmai fejlődésre. Elősegítjük az egyéni képességek kibontakoztatását, támogatjuk a munka és a magánélet közötti egyensúly megteremtését. Azt szeretnénk, hogy minden munkatársunk büszke legyen a vállalat sikeréhez való egyéni hozzájárulására.

 

A Móron működő elektróda gyárunk mellett Budapesten található az ESAB Europe SSC, szolgálató központunk főként pénzügyi és ügyfélszolgálati területen lát el üzlettámogatási feladatokat. Jelenleg az alábbi állásokat kínáljuk:

 

 

Szívesen csatlakozna az ESAB csapatához?

Magyarországi álláslehetőségeinkről központi elérhetőségeinken vagy az alábbi elmaicímen érdeklődhet: ESAB SSC HR.

 

Tekintse meg az álláslehetőségeket

 

 

Karrierlehetőségek

Milyen az ESAB-nál dolgozni

Csapat-orientált, elkötelezett kollégáink legértékesebb erőforrásaink, így elhivatottak vagyunk a legkiválóbb tehetségek megnyerésében, fejlesztésében és megtartásában. A megfelelő csapat felépítése és a megfelelő munkakörnyezet biztosítása olyan megoldásokhoz vezet, ami segíti vevőinket, hogy nyerhessenek, és ez számunkra is nyereséget hoz.

Az ESAB-nál olyan multikulturális környezetet talál, amelyben értékeljük az ötleteket, jutalmazzuk a kezdeményezést és ösztönözzük munkahelyi és a közösségi részvételt. Gyakorlatilag korlátlanok a lehetőségek a tanulásra, az együttműködésre és a célok elérésére.

x

x

Loading..